97+ Motiunea De Cenzura Cand Se Voteaza Proaspat

97+ Motiunea De Cenzura Cand Se Voteaza Proaspat. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.

Marcel Ciolacu La Rfi Inainte De A Fi Pesedist Sunt Roman Vom Vota Moțiunea De Cenzură Rfi Mobile

Aici Marcel Ciolacu La Rfi Inainte De A Fi Pesedist Sunt Roman Vom Vota Moțiunea De Cenzură Rfi Mobile

Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat …

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție.

Cand Va Fi Citită și Votată In Parlament Moțiunea De Cenzură Guvernul Orban Nu Scapă De Emoții

05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent.. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.

Anca Dragu Vrea Să Discute Cu Ludovic Orban Despre Un Nou Calendar Al Moțiunii Avem O Obligație Youtube

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Ce au stabilit liderii psd. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data... Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.

Ludovic Orban și Miniștrii Vor Fi In Parlament Cand Se Votează Moțiunea Impotriva Lor Newsweek Romania

10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi... 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent.

Update Moţiunea De Cenzură Ciţu Azi A News Ro

05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt.. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.

Live Update Video Moţiune De Cenzură Sedinţa Plenului Reunit Al Parlamentului Agerpres Actualizează Lumea

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură ….. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Victor Ponta Din Pacate Este Blat Din Nou La Fel Ca In Martie Cand Toti Cu Exceptia Parlamentarilor Pro Romania Au Votat Acest Guvern Orban Pnl 2 Pro Romania

Ce este o motiune& de cenzura... 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție.. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

Psd Decide Vineri Cand Se Votează Moţiunea De Cenzură

Ce este o motiune& de cenzura. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Ciolacu Vs Cițu Pe Tema Moțiunii De Parcă Mai Interesează

04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri... Ce este o motiune& de cenzura. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Cand Va Fi Citită și Votată In Parlament Moțiunea De Cenzură Guvernul Orban Nu Scapă De Emoții

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi... Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.

Aur Anunţă Greva Parlamentară Dacă Nu Se Votează Moţiunea Protestăm Impotriva Acestui Abuz De Putere

A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri... În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi.

Planul Pnl Dacă Pică Guvernul Ciţu La Moţiunea De Cenzură Fără Propunere La Primele Consultări Propunere Iepure La A Doua Surse Observator Observatornews Ro

Ce au stabilit liderii psd. .. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.

Kelemen Udmr Votează Moţiunea De Cenzură

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Ce este o motiune& de cenzura. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Ce au stabilit liderii psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului.. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent.

Motiune De Cenzura Digi24

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură ….. Ce au stabilit liderii psd. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.

Psd Motiunea De Cenzura Se Voteaza Luni

03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Ce este o motiune& de cenzura. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului.

Ludovic Orban Cine Votează Moţiunea De Cenzură A Psd Nu Va Mai Fi Membru Al Pnl Evenimentul Zilei

Ce au stabilit liderii psd. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în... Ce au stabilit liderii psd.

Guvernul Orban Rezistă Esec La Moţiunea De Cenzură Din Cauza Absenteismului In Parlament Votul Se Amană Sau Se Anulează

Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura... 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii.

Ciolacu Parlamentarii Psd Care Nu Votează Moţiunea De Cenzură Suspendaţi Din Partid Ultimele Stiri Online

05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern.. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Udmr S A Răzgandit Votează Moţiunea De Cenzură Kelemen Hunor Este Sancțiunea Noastră Politică Pentru Guvern

04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri... Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat ….. Ce au stabilit liderii psd.

Observator Motiunea De Cenzură A Psd Este Citită In Parlament Din 30 Septembrie 2021 Facebook

Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură... Ce au stabilit liderii psd.

Moțiunea De Cenzură A Psd Citită Joi In Plenul Parlamentului Soarta Guvernului Cițu Va Fi Decisă La Votul De Marți Digi24

Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. . Ce este o motiune& de cenzura.

Echipa Castigătoare Simte In Oase Vantul Rece Al Debarcării De La Guvernare

Ce este o motiune& de cenzura. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.

Cand Se Votează Moțiunea De Cenzură Psd Impotriva Ministrului Sănătății Vlad Voiculescu B1tv Ro

04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Aur Anunţă Greva Parlamentară Dacă Nu Se Votează Moţiunea Protestăm Impotriva Acestui Abuz De Putere

Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură.

Psd A Depus Moţiunea De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu 23 06 2021 Bursa Ro

05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

Parlamentul Dezbate Si Votează Marţi Prima Moţiune De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu Newmoney

Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Ce au stabilit liderii psd. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.

Moţiune Cu Ameninţări Negocieri Si Alianţe Contra Naturii 05 10 2021 Bursa Ro

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Ce este o motiune& de cenzura. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.

Psd A Depus Moţiunea De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu 23 06 2021 Bursa Ro

04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Ce este o motiune& de cenzura.. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură.

Marți Se Votează Moțiunea De Cenzură Care Este Planul Pnl Click Mobile

04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri.. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Ce este o motiune& de cenzura. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat …

Moţiunea A Trecut Guvernul E Demis

03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Ce este o motiune& de cenzura. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Ce au stabilit liderii psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Procedura Post Moţiune De Cenzură Agerpres Actualizează Lumea

Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Ce au stabilit liderii psd. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.

A Inceput Votul Pe Motiunea De Cenzura Va Trece

Ce este o motiune& de cenzura. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

Motiunea De Cenzura Pentru Demiterea Guvernului Depusa In Parlament

05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție.. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.

Breaking Votarea Moțiunii De Cenzură Amanată Pană Cand Se Pronunță Curtea Constituțională Pe Sesizarea Depusă De Guvern Au Decis Birourile Permanente Reunite

05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii.

Moţiunea A Trecut Guvernul E Demis

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată... 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Ce este o motiune& de cenzura. Ce au stabilit liderii psd. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură.

Moțiunea Impotriva Guvernului A Trecut Florin Cițu Este Demis

14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent... Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi... Ce este o motiune& de cenzura.

Kelemen Udmr Votează Moţiunea De Cenzură

Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti.. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

A Inceput Votul Pe Motiunea De Cenzura Va Trece

Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern.. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.

Psd Anunţă Că Va Vota La Vedere Moţiunea De Cenzură Grindeanu Singurul Element De Incertitudine Pentru Maine Este Usr Plus Hotnews Mobile

Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari... 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Care Sunt Sansele Ca Moţiunea De Cenzură Să Treacă Si Pe Cine Se Bazează Ciţu Cand Spune Că N Are Emoţii

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. .. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.

Cand Se Voteaza Motiunea De Cenzura Digi24

În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Ce au stabilit liderii psd. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri.

Guvernul și A Angajat Răspunderea Pentru 11 Legi Blocate De Parlament Moldova Dw 22 07 2014

Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Moţiunea De Cenzură Citită In Parlament Orban Dragnea Dictator De Tip Latino American Stirileprotv Ro

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.

Moţiunea De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Căzut 238 De Parlamentari Au Votat Pentru

03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri.. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.

Surse Parlamentarii Pnl Care Votează La Moțiune Riscă Excluderea Prezență Obligatorie La Psd Stirileprotv Ro

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.

Programul Votului La Moțiunea De Cenzură Cand Află Ludovic Orban Dacă Rămane Premier Digi24

Ce au stabilit liderii psd. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii.. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii.

Ionuţ Mosteanu Usr Plus Despre Moţiunea De Cenzură Cand Se Va Dezbate In Plenul Reunit

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură ….. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern.. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.

Este Oficial Florin Cițu A Căzut 281 De Voturi Impotriva Guvernului

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari.. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.

Moțiunea De Cenzură Se Votează Miercuri Psd A Pierdut Majoritatea In Senat Impact

Ce au stabilit liderii psd. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Ce este o motiune& de cenzura. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

Planul Pnl Dacă Pică Guvernul Ciţu La Moţiunea De Cenzură Fără Propunere La Primele Consultări Propunere Iepure La A Doua Surse Observator Observatornews Ro

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat …

Ziua Zero Pentru Guvernul Condus De Florin Cițu Marți Se Votează Moţiunea De Cenzură Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului.

Aur Cere Psd Si Usr Plus Să Voteze Moţiunea De Cenzură Cu Bilele La Vedere Grindeanu A Anunţat Că Social Democraţii Votează La Vedere

Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Ce este o motiune& de cenzura. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari.

Moţiunea De Cenzură Citită In Parlament Orban Dragnea Dictator De Tip Latino American Stirileprotv Ro

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Anca Dragu Vrea Să Discute Cu Ludovic Orban Despre Un Nou Calendar Al Moțiunii Avem O Obligație Youtube

05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari.

Psd Decide Vineri Cand Se Votează Moţiunea De Cenzură

Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Moţiunea De Cenzură La Vot In Parlament Libertatea

Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti.. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Parlamentul Dezbate Si Votează Marţi Prima Moţiune De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu Newmoney

10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Cand Se Votează Moţiunea De Cenzură Tudorache A Anunţat Data Atunci Va Avea Loc Dcnews

Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

Textul Moţiunii De Cenzură Semnată De Usr Si Aur Psd Incă Stă Pe Margine Prin Care

05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari.. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi.

Prima Victorie A Opoziției Impotriva Psd Moțiunea De Cezură Va Fi Votată Joia Viitoare Digi24

Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Planul Prin Care Tabăra Cițu Vrea Să Blocheze Moțiunea Usr Plus Cum Pune Umărul și Psd Hotnews Mobile

Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

Cand Se Votează Moţiunea De Cenzură Tudorache A Anunţat Data Atunci Va Avea Loc Dcnews

Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Ce este o motiune& de cenzura. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului.

Update Moţiunea De Cenzură Ciţu Azi A News Ro

05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri... Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data.

Live Text Moţiunea De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu Adoptată Votul S A Incheiat

14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent... 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Moţiunea De Cenzură Usr Plus Votează La Vedere Impotriva Guvernului Ciţu

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Ce au stabilit liderii psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent.

Ce Este Moțiunea De Cenzură și Ce Efect Are Dacă Este Votată Click Mobile

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Ce este o motiune& de cenzura. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție.

Alertă Pentru Guvernul Dăncilă Udmr Votează Moțiunea De Cenzură După Scandalul De La Cimitirul Valea Uzului

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi... Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura... 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție.

Votul Asupra Moțiunii De Cenzură Amanat Pană Cand Ccr Se Va Pronunța Asupra Sesizării Guvernului

05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început... Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.

Aur Psd Si Usr Plus Să Voteze Moţiunea De Cenzură Cu Bilele La Vedere

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi.. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt.

Moțiunea De Cenzură Dezbătută și Votată Astăzi De Cate Voturi Este Nevoie Pentru Demiterea Guvernului Cițu Scenarii Posibile Ziarul Unirea

Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.

La 8 Luni De La Preluarea Guvernării Guvernul Ciţu Cade La Moţiunea De Cenzură Cu Voturile

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.

Cand Se Votează Moțiunea De Cenzură Psd Impotriva Ministrului Sănătății Vlad Voiculescu B1tv Ro

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Ce au stabilit liderii psd. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.

Votarea Moțiunii De Cenzură Este Amanată Pană Cand Se Pronunță Curtea Constituțională Pe Sesizarea Depusă De Guvern Europa Fm

În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Ce au stabilit liderii psd. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului.

Moţiunea De Cenzură La Vot In Parlament Libertatea

05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt... 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

Parlamentul Votează Astăzi Moţiunea De Cenzură Ajunge Guvernul Dragnea Dăncilă Rusinea Romaniei Viorica Dăncilă Participă La

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 14.11.2021 · 160+ cand se voteaza motiunea de cenzura excelent. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.

Video Moţiune De Cenzură Grindeanu Usr Plus Să Recunoască Public Contribuţia La Dezastrul Guvernării Ciţu Si Să Voteze Moţiunea Psd Agerpres Actualizează Lumea

04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Moţiunea De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Căzut 238 De Parlamentari Au Votat Pentru

Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti.

Live Video Moţiunea De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu A Picat 201 De Voturi Pentru Si 1 Vot Impotrivă Observatornews Ro

10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.

Guvernul Cițu A Picat Cu Un Scor Zdrobitor Moțiunea A Fost Publicată In Monitorul Oficial Romania E Guvernată Cu Puteri Limitate Spotmedia Ro

Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat …. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. 03.02.2020 · după depunerea moţiunii de cenzură urmează ca birourile permanente reunite să se întrunească să stabilească calendarul dezbaterii. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului.

Este Oficial Florin Cițu A Căzut 281 De Voturi Impotriva Guvernului

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura. Ce este o motiune& de cenzura. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …

Programul Votului La Moțiunea De Cenzură Cand Află Ludovic Orban Dacă Rămane Premier Digi24

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura.. Moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ludovic orban, pe care psd a anunțat că o depune pe 14 august a fost amânată.

Mosteanu Despre Moţiunea De Cenzură A Psd Usr News Ro

04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Ce au stabilit liderii psd. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în.. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.

Live Update Video Moţiune De Cenzură Sedinţa Plenului Reunit Al Parlamentului Agerpres Actualizează Lumea

10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. A început şedinţa în care se votează moţiunea de cenzură. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Cand Se Voteaza Motiunea De Cenzura Digi24

05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. 04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 05.02.2020 · parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de psd și udmr împotriva guvernului orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data.

Guvernul Cițu și Moțiunea De Cenzură Depusă De Psd Patru Scenarii Posibile La Votul De Marți Din Parlament

Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.

Update Moţiunea De Cenzură Ciţu Azi A News Ro

Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi... Ce au stabilit liderii psd. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Motiune cenzura psd, vot motiune cenzura, sindicalisti lant palatul parlamentului. Toti liberalii vor vota motiunea de cenzura.

Adio Vio Guvernul Dăncilă A Căzut Moţiunea De Cenzură A Trecut Cu 5 Voturi Peste Limită Trei Alesi Psd Au Fost De Partea Opoziţiei

Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti... Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi. Ce este o motiune& de cenzura. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti. Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Cîţu, huiduit la dezbaterea moţiunii premierul florin cîţu a criticat … Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură …. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început.

Decizia Bombă Parlamentarii Care L Au Susținut Pe Ludovic Orban Votează Moțiunea Psd Cine Sunt Groparii Lui Cițu

Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … Psd, usr şi aur au 280 de parlamentari. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în. 20.11.2021 · colecție 57+ cand se voteaza motiunea de cenzura 2021 proaspăt. Ce este o motiune& de cenzura. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. 05.10.2021 · şedinţa parlamentului în care e dezbătută moţiunea de cenzură a început. 04.02.2020 · ciolacu vrea votul pe motiune sa se dea miercuri.

Ciolacu Parlamentarii Psd Care Nu Votează Moţiunea De Cenzură Suspendaţi Din Partid Ultimele Stiri Online

10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură. Motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data. Ce au stabilit liderii psd. 10.08.2020 · când se votează moțiunea de cenzură.. Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern.

Moțiunea De Cenzură Poate Trece Doar Dacă Orban Vrea Să L Dea Jos Pe Cițu Psd Are Nevoie De 20 De Voturi Din Partea Actualei Coaliții Newsmaker

Potrivit regulamentului parlamentului, moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Marcel ciolacu a anunțat când se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului. Președintele psd, marcel ciolacu, a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură … moţiunea de cenzură împotriva guvernului. Presedintele pnl, crin antonescu, a anuntat luni ca toti... 05.10.2021 · florin citu a transmis, pe 4 octombrie, ca daca usr voteaza o motiune alaturi de psd, colaborarea cu pnl va inceta.

Protest Anunțat In Fața Parlamentului Joi Cand Se Votează Moțiunea De Cenzură Newsweek Romania

Motiunea de cenzura este un act prin care parlamentul retrage mandatul acordat anterior unui guvern. Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din psd.

Ce Este Moțiunea De Cenzură și Ce Efect Are Dacă Este Votată Click Mobile

04.02.2020 · cand se voteaza motiunea de cenzura... Pentru demiterea guvernului sunt necesare 234 de voturi. În plen sunt prezenţi 379 senatori şi deputaţi.. Ce este o motiune& de cenzura.

Popular posts from this blog